Siapa Nak Ole2 Dari Pulau Tioman??

;
 
 Hai...
Selamat Berpuasa...
Alhamdulillah..Allah beri lagi kesempatan untuk menikmati Ramadhan kali ini...
 
Nak puase jangan lupe niat tau..:)
 
Lafaz Niat Berpuasa
niat berpuasa harian,niat puasa ramadhan,niat berpuasanawaitu souma godhin ‘an adaa i, fardhi syahri ramadhaana haadzihis sanati lillahi ta’aalaa
Maksudnya: Sahaja aku berpuasa esok hari menunaikan Fardhu Ramadhan tahun ini kerana Allah Ta’ala


Okey la,sebenarnye Cute mama ada beli ole2 dari pulau tioman untuk follower blog ni...
Tapi nye idak la semua Cute mama nak bagi..huuu
tak mampu..hehehe...
Jadi nye Cute mama buat keputusan nak bagi melalui ini   :-


Sape no 1 tu la yang layak menerima ole2 yang tak seberapa ni... hehe...
Boleh gitu...
Tapi bukan sekarang pon Cute mama nak bagi ole2 tu...
Cute mama akan umumkan pada bila2 masa aje,Ikut suke hati aku la kan..hahhahaha...
Boleh gitu...heheh

Setakat ni 9noL4 yang teratas kan...Jadi ada can la korang nak potong die..hehehe
Kalau sudi la...
Saje aje suke2 ni...
N3 blog ni pon bukan la banyak sangat nak dikomen pon...:)
Okey la jumpe lagi,kita tengok siapa yang kena....:)
 
 
 
 
p/s: Best sangat gi Pulau Tioman tu...huuuu..masuk yang ini dah 6 kali aku sampai sane...Senang karang aku story pasal Trip ni eh...:)
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

38 comments:

Cinta Misteri said...

Bestnyeeeee...hehehe tetiba Masha dah naik atas. CiM takda dlm senarai....huhuhu...

Best tak Tioman? CiM dah g 2 kali, memang aweome!!!!

Chic Na said...

nak juga. nak juga. huhu.. seronok holiday ye.

selamat berpuasa utk cutemama sekeluarga. ;)

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..bestnya..nak ole2 dri tioman wehhh...

Yumida said...

tahniah pd sis anola..coz berada di tangga teratas..yg lain kena usaha..sikit lg tu..sape la insan bertuah tu nanti..gdluck korang semua

selamat kembali dri berjenjalan di pulau tioman sis...salam ramadhan

Yumida said...

sabar n sabar...juga cuba menahan sabar..agar tergolongan di kalangan org yg penyabar..hehe..kasi masha pening sikit..sabar ye masha..salam ramadhan

9n0L4 said...

mesti lah nakkkkkkkkkkkkk. huhu. ingatkan dh dpt tadi. :p

mizz miaizzati said...

sonoknyee pi tioman..errr kak bagi kat semua pon boleh hehhehe..

Cik Nur said...

Nak..nak..nak...!

ecehh..nur belum baca dah nak..jap nak baca entry..hihihih

#gopoh betul nur nih eh... hahaha

Cik Nur said...

nur xpernah g pulau tioman..!
mana gambar..? nak tgkkk...!

wahh..bestnya dapat ole2...!
siapalah yg bertuah tu...

Penyuluh Perikanan said...

salam kenal.
sambil silaturahmi
dan follow 188.
silahkan follow balik
ditunggu
terima kasih

Miss BaNu said...

waaahhh bestnyer hehehe

Arina Shamsul said...

wah ada 5 tangga lagi nak di kejar ni..hihi..

dyabunga said...

seronoknya kalau dpt ole2 tu.. tpi mcm jauh je dya kejar..huhuhu

Cendol said...

waahh dah balek dah manusia ni yg berjln jln ke pulau tioman..
haha cikgu tu mmg rajin komen tu..tahniah..msti dy suke tu tersengih sengih smpai ke telinge..hehe ohyeee keee..
selamat berbuke ye cute mama !!

Cik Aini said...

wah...
ada ole2 dr tioman..besntnya :)

ieedaz @ mama_isha said...

Mama isha pun ade skali dlm list tu tp last skali la pulak hiks :-)
Seronok nye dh byk kali g tioman, mama isha sekali pun blom smpi nih... sadis tul kan :p

Masha Meisters said...

oh.....jadinyer ada peluang la ni....kekekeke

Cinta Misteri said...

Singgah Ramadhan...

sdg gigih pasang banner kamu

Si Matatajam said...

Mak ai jenuh tu nak kejaq Fariza..ha ha tak pa rezeki dia tu...tapi best gak kalau dapat ole2 ni kan...

Dieyna said...

mestilah nak.. tapi jauh sangat nak kejar no satu tu.. redha je lah hehe

Deqla manjew said...

wow.. untung la empunya no 1 tu... huhu... deqla tak terkejar rasanya...

BERT said...

selamat berpuasa untuk hari yang ketiga cute mama :))

Nyue said...

selamat bercuti...nak gak souvenir...ehehhe

cute mama, sory nyue jarang2 terjah sini coz bz..selamat menjalani ibadat puasa taw :)

Michelle Hopell said...

bestnye .. nakkk. hehe~
selamat berpuasa kak :)

UmmiSyarni said...

Tak sempat dah nak mengejar.
Selamat berpuasa cute mama :)

are_lin@yu said...

wahh beznya jlaan2 lagi bez klu dapat ole2..haha..jauh lg ayu nak kena kejar ni..hehe

Mrs Velentine said...

sya lagilah xda dlm list.hehehe..best ke tioman....

jaakechik said...

nak jugak..nak jugak..huhu...

aReLaN said...

macam tak terdaya je nak potong 9n0L4 tu.wuuuuuu

N.Aima K said...

wah nampaknya geng gsf mengungguli carta..all the best!!

LYAfrina said...

salam ramadhan..
waaa..syoknyer.... nak jugak ler

shedameor said...

alaaa, takde harapan nak dapat. wuuuu T__T hehe

nn lylyn said...

slmt bpuasa ^^

Wanieys said...

alamak jenuh la nk potong kak fariza hihihi....xper la bg can kat org lain hahaa...salam ramadhan utk kak lela dan family :-)

Masz Sidek said...

wah... best nye siapa dpt ole2 tu nanti... :D

Che Rosliza Che mat said...

saya nak....hihihi

Yana Libra said...

wah ada oleh2 tu~~

macam tak dapat nak potong aje..hehe :p

wan nurul hezrina said...

dengan bangganya aii takdok dalam senarai..hahahah lawak lak..oklah2 siapa komen banyak kasi pulau tioman teruss.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina