Bantal busuk

Selamat malam....ada yang masih belum tidur ka...alesya baru je tidur...nak suh die tidor punye la payah....haha mcm2 nak kena buat...

Alesya akan mintak susu tatal teng....heee ape tu...susu semua tahu kan....tatal tu bantal busuk die...teng tu puting ...alesya kalu tiga benda tak da tak tido la die...boleh buat orang porak peranda dengar suara die menjerit2... Haha...macam2 kan budak2 ni....heeee...

Alesya kalu bagi bantal len tak mau pon die...pernah sekali tu tertinggal kat umah mak...huwaaa haru dibuatnye...mengamuk2 die...hahah..gigih la kami pergi ambil kat umah mak....nasib la dekat aje....kalu tak haru jugak kan....


Ha....cepat ngaku,sape kat sini masih ada bantal busuk...hehee..

Okeyla....cute mama nak tidur....selamat malam semua...:-)


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

41 comments:

Miss BaNu said...

bantal busuk dulu2 ada laa hehehe

Dieyna said...

tak prnah ada bantal busuk.. hehe

izan mama mia said...

mama n mia mmg tak ada bantal yg busuk..hihihi..mia tak kisah pun...dia tidur pun tak berbantal...

Mrs Velentine said...

sama mcm My Haikal..kalo bantal busuk xda dia x dpt tido

Chic Na said...

susu tatal teng. hehe.. cam comel.
budak2 memang comel.

err cikna xde bantal busuk dah. ganti ngn bantal peluk barney lak. haha..

Aine Ainun said...

Sjak kawen xde da bantal busuk,
dpt bantal wangi pulak..ehehehehehehehe

Nyue said...

ok ag tu bantal basuk itu,,bantal busuk adik nyue hitam...nk pegang pn mmg xakan laa....ag teruk....

Cik Nur said...

upss..nur xde dah bantal busuk..mak buang..kehkehkehkeh..

Azee Hana said...

eh,,,,setakat ni bantal busuk x penah ada...hee

LYAfrina said...

asya dulu xleh berenggang dgn puting,.smpai umur 3thn ++ gak nk lpskan puting tu.. mmg susah la..tp lama2 bjaya gak..

Wanieys said...

nasib la qalief xder bantal busuk klu tak huru hara sama la huhu

Yana Libra said...

saya masa kecik2 xde bantal busuk, tp ada selimut busuk..hehe~ :p

~Sweet Honesty~ said...

huhh..sama ngn ank buah sweety..bantal busuk die xbole di cuci..boleh demam dia kalo tgk bntal busuk dia bersih berseri..hihi

cendol said...

erk..Cendol mngaku..hehe ade bantal busuk..usia bantal tu same ngan umo Cendol..18 taun kot.haha syg sgt bntal tu

Si Matatajam said...

Mesti cute bila baby gentel2 bantal masa nk tdoq ka..

N.Aima K said...

kekekek..anak saya x banntal busuk..baju busuk ada..sebab baju tu dia akan pakai ulang-ulang x kasi cuci adoi..kena curi2 cuci baju dia..

Cik Penguin_Solehah said...

haha,dulu adalah batal busuk,skng dah tak da.. =3

Edy Fee said...

macam mana la leh tertinggal.hahahaha
hurmmm alisha..nama anak buah pon alisha

maszull said...

assalamualaikum Norlela....memang cutekan kalau anak2 ada bantal busuk ni...kekadang tu sampai gelap bantal tu dibuatnya...:)

ieda said...

anak2 akk x pernah ada .. x pernah nak kasi ekeke .. masa mereka kecik2 dulu ada mereka nak jadi kan bantal busuk tapi akk x benarkan ..

kalau menggentel baju dan bantal sewaktu nak tidur tuu adalah ;)

Rafi Nilhan said...

last ada bantal busuk time fom 3 haha

Deqla manjew said...

masa kecik2... bantal busuk deqla kaler ijau..haha... eh2.. pelik jugak nape x pink kan? hikhik...

Arina Shamsul said...

hahaha.mmg haru la kan..hehe.saya tak pernah ada bantal busuk dear..hihi.alesya saya belum lagi nak bantal busyuk pulak..tapi tak nak tido kalo tak saya tak baring sama..hehe

C'Jai said...

bantal busyuk oh bantal busyuk...hehe..

9n0L4 said...

hehe. si dia ade satu, saya pun ade satu. ;)

Reena said...

Hehehe... comel ada bantal busyuk tu. Mesti kalau takde confirm tak boleh tido kan?

Masha Meisters said...

hehe...aku ada lagi...memg dah lapuk...tapi xbusuk ok,malah masih suci...haha

aReLaN said...

masa kecik2 dulu ada la.hehehe

aReLaN said...

masa kecik2 dulu ada la.hehehe

@e_da said...

ikut mak ong.. ada bantal busuk sampai skrg.. tapi tak mcm cha la suka gentel2.. mak ong bau pun dah cukup... hihihi

dyabunga said...

skrg xde.masa kecik2 adalah

are_lin@yu said...

sepupu ayu ada sorang macam ni..kemana pergi kena bawak bntl busuk..tdak tak tido la..hehe

norhidana said...

takde bantal bsk tak blh tido yek alesya... aiyan lak nk tido kene peluk bantal tp tak kisah bantal apa... jnji bantal peluk sume dia lyn hehehe

|shuhadaothman|TM said...

time kecik2 ad la sis. hehe. dah beso ni bg je bantal ape pon. haha ^^

Masya said...

anak saya pun kdg2 mintak bantal busyuk jugak.. mmg bantal tu dia guna dr lahir lagi...

saffiya_aleesya @ echa said...

kuasa bantal busuk memang power tau leh jadi tido tak lena tanpa bantal busuk

Misya Mialen said...

Sy ada bantal busuuk.dah 16 thn bantal tu dgn sy.hihi

Deq's Qienz said...

owhhh pesen ader bntai busuk ekk..kalo xder bantai nih sure tido tak lena..hukhuk

NAL said...

jemput sertai segmen NAL :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/segmen-ke-2-nal-edisi-ramadhan.html

wan nurul hezrina said...

nak ngaku mmg still ada.bawak tido sampai skang.bantal peluk panjang.dr kecik sampai besar n dah kawin takleh takdok

QasehnyaRania said...

ciksu tak da la bantal busuk ..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina