Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

 
 
Hai..
Salam jumaat
Hari ni aku join Segmen  Cik Ayu  kita ni..
Tgok ramai jugak dah join kan..
Terutama nye Ahli GSF...
Nak join klik baner kat bawah eh...

 
 
 
Syarat2 penyertaan:

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe
 
Ok mudah kan...
 
1.SAYA BLOGGER DARI JOHOR
Saya lahir kat Batu Pahat johor..
Menetap di Yong Peng Johor..
Anak jati johor tau...tak pernah berhijrah lagi...
dari dulu sampai sekarang still duduk johor je...
Okey itu aje..:)

Okey mangsa tag adalah..
Puteri Lilin
 
 


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

44 comments:

Cik Nur said...

Johor..jauhnya mahu ketemu..hihihi

Deqla manjew said...

selamat bersegmen... deqla pun dah join..hihi...mmg meriah la segmen ni..ramai jugak yg join... :)

are_lin@yu said...

ooo johor rupanya..ayu blm sampai lg..nti blh bwk ayu jln2 kan..hihi..tq dear support ayu ;-)

Wanieys said...

elamat bersegmen sis :-)

Chic Na said...

ni mesti anak mak ni tak pernah merantau. huhu..

selamat bersegmen juga. :)

Arina Shamsul said...

:)..saya belum join lagi...insyaallah nak join gak :)

Si Matatajam said...

Owh jauh hooooo.. Kutub utara kutub selatan la kita ni...

Misya Mialen said...

Ok ni mmg anak kati johor benar.;) happy weekend dear.;)

Reena said...

Hai orang Johor :) hehehe

Mr.Clive said...

alololorrr comel nyer segmen...hehehhe

Masha Meisters said...

ohhhhh...org johor rupenyer...haha...gud luck :)

Yana Libra said...

good luck..hehe~ :)

saya join kat blog lagi satu tu..hehe~

N.Aima K said...

hye orang johor

Nyue said...

nyue pon join jgkk hehehehe

Miss BaNu said...

saya pun dh join segmen ayu ni..ooo org johor rupenyer saya org penang =)

cendol said...

jauhnyeee jauhnyee..ntah bile lah dpt jumpe..eksitednye kalo dpt jmpe cute mama!!
hoho jauh di mata dekat di hati..tv9..hihihi

izan mama mia said...

ooo.johor...saya belum pernah sampai johor..

Masha Meisters said...

ohhhh.....nampaknyer ramai org johor...kite ada peluang besar ni....hihi

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

follow cute mama ni=)=)

QasehnyaRania said...

salam kenal juga..org kedah tapi mntap kt johor..;)

jom singgah

CINTA UNTUK KITA said...

jauhnya.. hehe slmt brknlan ya..:)

Nadia Elena said...

hai, sy join segmen yg sama..dari Johor jugak..meh la jadi kawan sy kalau sudi..done follow sini.. =D


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Sue PeLik said...

salam perkenalan
jenguk&follow u
dr segmen yang sama
jemput jenguk :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said...

salam..keyrah dari johor jugak ;) boleh lah kite jumpe nnt yer hee

done follow ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

UmmiSyarni said...

salam kenal.sy blogger dr KL :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Lea Athira said...

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

Mohd Najib said...

salam kenal org Yong Peng..
org JB dtg n follow sini :)

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ShimaSalleh said...

As'salam Lelamaisara,

Ni betul anak jati Johor nih :))
Lama dah tak pegi YongPeng..
Jom jln blog shima

Salam dr Muo...

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

NURUL ◕‿◕ said...

salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

taqiee din said...

salam kenal..sy dr sarawak...dtg ats segmen yg sama..:)

Momo said...

datang dari srawak..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

KhaiRul Azmi said...

best ker kAt Johor......????
saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

datang dari segmen yang sama...n dah follow

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

Pink Lavender said...

salam kenal lelamaisara

makneng follow sini
jom follow makneng

samalah kite org jhr..tp skrg dok putrajaya..hu3...

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Roz said...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Salam kenal dan follow
Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
Hanif bin Idrus Bloglist
Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
Tapi yang penting kita dah berkenalan...

yana yaya said...

follow dari segmen yg sama

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina