Bercuti lagi

Hai...
Bercuti lagi ke cute mama ni..
Tidak la,bercuti la sangat....
Sekarang ni tengah dalam perjalanan ke pulau tioman.

Nak puase2 pon jalan lagi kan...heheee...
Sebenarnya ada urusan...
Kena bawak patient ke sana....
Kali ni pergi dengan cik misi...hee...

Doakan kami selamat sampai ye...
Mungkin tak dapat blogwalking la 2 3 hari ni...
Sorry okey...:-)
Okey la babai...jumpa lagi nanti.....

Alesya cute mama tinggal...huu..windu la mama sama kamu....


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

27 comments:

Cendol said...

ciss cisss dan cisss!! JELES!!

nn lylyn said...

bestnye jalan2 ^^

UmmiSyarni said...

bestnya p tioman-pulau yg sgt cantik!

Deqla manjew said...

selmt menjalankan misi la yer bersama cik misi sebelah tuuu.. hihi

Yumida said...

jalan2 sambil mkn angin..hehe
kongsi pic perjlnn nanti :)

Nazayiena said...

Selamat sampai ke Pulau Tioman.

norhidana said...

wah2... jauhnyer sampai ke pulau tioman

Si Matatajam said...

Take care dear...

Deq's Qienz said...

amboii dia..sakan bercuti nohh..hehee
salam ramadhan ya :))

Cik Nur said...

wahh...pulau tioman tu..!
kerja sambil bercuti..bestlah..!

dyabunga said...

bestnya...nk ikut..hihi

~Sweet Honesty~ said...

ooo..pegi skali ngn dak masya londeh kee??jgn menggedix lebih2 yea..hihihihi

Nyue said...

nyue doakn semoga selamat sampai yea :)

ieedaz @ mama_isha said...

wah seronok nyer..! semoga selamat pergi dan pulang... take extra care yer cayunk! :)

Chic Na said...

korang g honeymoon ye. hehehe.. special nya patient tu siap kena temankan lagi. selamat bercuti kuling2 sekelian. :)

Wanieys said...

bestnyer kak lela g tioman..dengan masha pulak tu..take care yer uolls berdua hihi

Cik Penguin_Solehah said...

ok,semoga slmt sampai dan blek.. Jgn pergi lama2 gak,nanti gsf rindu,huhu=p

Cik Nur said...

Salam Ramadhan buat semua ahli keluarga GSF..mohon ampun dan maaf sekiranya tanpa sedar mahupun tidak jika Nur pernah terkasar bahasa mahupun menguris perasaan semua.. Maafkan Nur...!

Dan selamat berpuasaaa... :)

BERT said...

selamat berucuti dan selamat berpuasa yaaa :))

M.Q Baby Collections said...

Salam.. Jom tgk Promosi Baju Raya utk Anak2.. And jgn Lupe Follow yee.. Tq ;)

Oppsss lupa sudah, I dah Follow u yee.. hehe..

Ayuni said...

Salam Ramadhan!

Masha Meisters said...

ehhh...aku ada ler....hehehehhe

sedutzone said...

bestnye,... asyek bercuti jer...

Rohani Hashim said...

waaa sronoknye g tioman tu,tak mabuk laut ker ;)

Che Rosliza Che mat said...

jelesnya....tak mabuk laut ke? kalau cr mabuk...

wan nurul hezrina said...

kemain posing mosingnie..cute face both of u

9n0L4 said...

rindu pulak kat masah bile tgk gmbr ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina