Tioman Saya Datang Lagi



 
Selamat berpuasa semua..
Buka juadah apa ye hari ini...
Belum petang lagi dah pikir nak buke ape kan..Ngeee...
Ramai kawan2 blog post pic juadah berbuka kan...Terliuq jugak tgok..huuuu
Batal pose tak,hahahha..

Aku belum berkesempatan nak post pic juadah berbuka,hee..
Harini nak post pic pergi Pulau Tioman hari tu...
Cik Misi pon ada story pasal trip ni kan..
Haaa..belum baca lagi, jom Klik sini

Masuk yang ni enam kali sudah aku sampai sana..huuuu..
Semua atas tajaan my boss..
Accually my boss ada chalet kat sana...
Ada sape2 berminat nak pergi ke???
Honeymoon dulu pon aku pergi  pulau Tioman,Pulau Tioman ni pulau yang cantik tau...
Tak percaya kena la pergi...

Okey la layan la pic ni dulu:-
 
 

Pemandangan dari jeti...
Dengan patient2 Haemodialysis...
( Trip kali ni kena teman Cik misi jaga patient sampai jam 3pagi...huuuuu...)

Naik boat nak g outing..

Shoping2..

Masa ni dah nak balik dah...tak sempat mandi pantai..dapat bergambar jerk..:)






Masa snokeling kan..nampak ikan nemo....best2..nampak sarang die jugak tau...cantik sangat kat dasar tu...



Posing dulu sebelum berangkat pulang...
 
 


p/s: Kalau ada peluang mau pergi lagi...huuu...Geng GSF sape mau ikut??  Hee...:)
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

28 comments:

Deqla manjew said...

dah baca dah entri masha londeh tu...hihi...syok yer ada yg taja...lela taja la deqla boleh? hahaha..

Arina Shamsul said...

Setakat ni saya masih trauma naik bot lagi dear..hihi.tak terfikir lagi nak pegi..hihi

Deq's Qienz said...

hamboii syioknya depa nohhh..hehee salam ramadan mama :)

are_lin@yu said...

wahhh sangat seronok ni..;-)..hehe..salam 5 ramadhan dear ;-)

Wanieys said...

amboi kak siap ajak lagi noh...hihihi...best la tgk pulau tioman

Cik Nur said...

bestnyerrr..nak ikottt..!
wahh...nur nampak FM lah dalam pic mama kiut nih..hihihi

Masha Meisters said...

hehe...nak g lagi....xpuas! bnyak lagi aku nak main tau :(

~Sweet Honesty~ said...

cane bleh ambk gmbr dlm air tuh?? lawa laa..

ieedaz @ mama_isha said...

Seronoknyer!!!

Masya said...

mesti seronokkan... terujanya tgk .. tak pernah sampai pun ...

izan mama mia said...

bestnya..kami dok bercadang nak pergi juga...tapi masalahnya...mama takut naik bot tuu...takut tenggelam....

Chic Na said...

bestnya. next time pegi bawak cik na sekali k. :)

BERT said...

cantik gak tioman ni ya.. lom smpai lagi kat sane la huhu

LYAfrina said...

lya suka tgk pulau2..sbb kaw dia cantik & tnang.. malangnyer..lya mmg xpnh jejak kaki d mana2 pulau lg.. sgt2 tringin...

pulau pinang je la y dh jejak.heheh

Aine Ainun said...

nak ikutttttttttttttttttttttttt.....
lama da nk pegi, x kesampaian lagi...

tunggu baby selamat lahir dulu, Insyaallah,.....

bestnya...nak ole2...x malu mintak2 ni...ehheeheee

Yumida said...

sronoknye nengok sis ngn cik misi nih..apsal bj kt tepi pantai tu cam sama je..mmg sm ke?

N.Aima K said...

baju tu sengaja pilih sama ka..atau uniform tu? T__________T

Misya Mialen said...

insyallah, nnt sy pergi sana;)

Cendol said...

cisss jeles betol tngok org bercuutii!!
huaaa!!nak ikot!!

9n0L4 said...

wow. 6 kali dahhhh. huhu. untunglaaaa. ;)

putryteya said...

seronoknyeee ... best best !!

Kazman / Sue said...

dulu dah pergi dah...masa snokling kat area pantai tu kan terpijak rambutan laut... peerrghhh.... biseee.... satu malam kaki ni kena rendam kat dalam baldi berisi cuka sebab nak kuarkan macam jarum2x tu...

dyabunga said...

amboi..kang main posing..haha..jelesnya..haha

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya pergi tioman...

Si Matatajam said...

Mmg best kan p Tioman.. Teringat masa wat fieldwork kat situ... Rindunya momen ngan kengkawan sekuliah...

Yana Libra said...

seronoknya~~~ :)

dapat g free lagi tu~~

Dieyna said...

bestnyer jalan2..

wan nurul hezrina said...

sama ngan entry masha..hehe seronok nyer bersuka ria..lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina