Cinta Tiga Musim


Hai selamat pagi...
Kejap dah bulan julai kan...
Pejam celik pejam celik masa berlalu ...
Kadang pandang Alesya si kecik tu terpikir,kejapnye waktu berjalan,
Rasa macam baru je die jadi baby..tup tup dah besar ...heheh

Moga kite tak lalai dan alpa ,Ingat waktu tak menunggu mu...
Renung2kan lah....


Tengah merenung mai kite layan lagu ni
ape kena mengena ek...
tak da pon sebenarnye..
tapi aku minat sangat cerita ni dulu
CINTA TIGA MUSIM
sapa pernah tengok cerita ni..best sangat tau...heheh
Lakonana Aqasha dan Amy mastura...


Jom layan lagu tema cerita Cinta tiga musim ni...
Enjoy..:)





p/s : Cute mama minat lakonan Aqasha..hehehe...sweeet aje...
sekarang tengah gile tengok drama Dejavu di kinabalu :)





Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

34 comments:

Nyue said...

aqasha mmg best...nyue pon suka....yup kakak....kejap je masa berlalu...

Wanieys said...

cite cinta 3 musim tu cm na erk...wani penah tgk ker tak hihihi...yer skang ni masa cpt jer berlalu

Nazayiena said...

sekejap jekan masa berlalu nie dah pertghn thn 2012....

Yumida said...

citer tu sy x pnh tgk lagu...
sy bru tahu yg si aqasha ni penynyi gak dulu...hadoiii....memang slow kn sy ni..tp aqasha mmg ensem
nice sharing sis..moga diri ini sntiasa beringat pdNya

Deqla manjew said...

mmg kejap je masa berlalu sekrg.. tup2 dah nk masok bulan pose..pas tu raya...hihi..sedar tak sedar juga usia perkahwinan deqla pun nk masok 2 tahun dah.. alhamdulillah...

Masz Sidek said...

Aqasha kalau berlakon memang best...
suara dia pun sedap... :)

N.Aima K said...

yey hari ni ada dejavu kinabalu ;)

Si Matatajam said...

Mmg layan habis crita ni. He he.. Masa tu Aqasha br nak meningkat naik sebagai pelakon...

ieedaz @ mama_isha said...

amboi feeling nmpk! hehe maklum aqasya ensem ye x? hiks :p

mama aryan said...

sama la kita..tetiba terminat lak tgk aqasha ni berlakon,nampak cool jek

~Sweet Honesty~ said...

sweety pun layan crita dejavu..suka watak bazli yg cool jek..huhu

Chic Na said...

kejap je kan. rs mcm br je new year haritu. huhu..

tak pernah tgk pon cite ni.

Deq's Qienz said...

ermmm best jugak cite nihhh..tp suke tgk slot akasia devaju di kinabalu..best gak cite dia.

Cik Nur said...

a'ahlah..dah julai..huhuhu

Yana Libra said...

kawan saya g jom heboh jumpa aqasha kak..hehe~ :p

|shuhadaothman|TM said...

shu ske tgok aqasaha blakon dlm dejavu. hehe. sweet je tgok :)

Dieyna said...

hehe tengok sekali2 je cerita aqasha tu...

are_lin@yu said...

bez jgk kan ..;-)..suka tengok aqasha berlakon..menjadi jgk ;-)

Kazman / Sue said...

Oooo... ni kira peminat aqasha la ni yee...

Asyiqin Haulisah said...

hehe saya pun minat kat aqasha, hengsemm. hoho.

Mrs Velentine said...

memang tak sedar anak kita cepat besar,,,mcm baru je melahirkan drg

Masha Meisters said...

best gak la cite tu.....tapi dah lupa la....dah lame kan :)

cendol said...

sekejap mase berlalu..dah nk masuk ramadhan dah..hehe
nicee songg!!

Solehah Shamsuddin said...

ehehe solehah pn ske tgk aqasha brlakon.sweet je nmpk

Miss BaNu said...

aah tengok gak cinta 3 musim tuh..dulu kuar bentuk vcd kan..hehe suke ngan lagu tema nya nyanyian Amy dan Aqasha =)

ieda said...

x pernah tgk .. tapo kalau aqasha berlakon sure sedap ;)

9n0L4 said...

gile jugak dgn aqasha. hehe. dulu pun layan cite 3 musim ni. ;)

Cik Aini Lavender's said...

dulu ai x suka aqashah..ntah sbb apa ntah bleh jd x suka..
tp skrg bl dh layan cite deejavu rs suka la plak.hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dah lama aqasha tak nyanyikan ...morning dear, salam kenalan i follow your blog

Ros said...

Assalamualaikum lelamaisara,

kak Ros pun minat jugak lakonan aqasha nih...

Cerita ni kak Ros tak tengok lagi,tapi lagu ni memang sedap...

putryteya said...

hehe ,begitulaaa . anak membesar di depan mata .

cam best je citer tu kan . teya pun nak terus tengok . sebab ada bazli tu . hahha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Minat juga dgn Aqasha ni..
Lakona dia best..^^

Masha Meisters said...

suke aqasha gak sebb dye cam so sweet romance...i like!

wan nurul hezrina said...

nurul tgk citer nie mmg shedap=)ramantik citernyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina