Keywords

 
 
 Saje2 boring ni,tengah tunggu waktu nak balik ..
Dah blogwalking tadi g la tgok traffic sources,
Tengok kat search keyword tu..kelakar la pulak...
Hahahahh
Tang mengandungkan isteri kawan tu yang tak boleh blah...heeee
Macam2 kan....:p

 


p/s: Hariini berbuka apa korang? Tak sabar nak berbuka...hahaha..macam2 budak2 lak...Bukan ape harini nak berbuka dengan my mak...uuuu seronoknye.....
 
  

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

37 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

hehe.macam2 eh..kelakar ler..:)

Chic Na said...

wahh.. ada ke entry mcm tu kat blog cutemama ni? hihihi.. macam2 betul. :)

~Sweet Honesty~ said...

sape la yg mengandungkan isteri kwn tuh..tak bermoral lgsung..kehkhekehhh

etuza said...

selamat berehat dan selamat berpuasa ..

LYAfrina said...

selamat berbuka pausa..

mgandung istri kawan?? aikkk...
camner tu?

Che Rosliza Che mat said...

memang tak sabar hihihi

Nurlyla said...

isk3x.. ada pula mengandungkan isteri kawan.. isk3x..

Si Matatajam said...

La hai camna la bleh tersesat tu.. Lawak2

BERT said...

mcm2 kiwed kluar haha :))

Yumida said...

mak aii keyword yg mengandungkan isteri kawan tu over betul la..blh pulak taip camtu erk..hehe..geli hati jgk baca...keje sape la ni

semalam berbuka ngn popia..ayam msk merah..n papaya juice..buat sendiri..so yummy

mizz miaizzati said...

banyak keywordnyee...selamat pose kak

Cik Nur said...

sabo byk2 le keywords ni kan..!
mgndungkan isteri kawan...hampehh..!

9n0L4 said...

aduhhhhh. tergamak die buntingkan bini kawan. huhu.

Che Rosliza Che mat said...

Blog tue...Cik Rose edit sendiri...

Deqla manjew said...

ngandungkan isteri kwn? ish..kwn mkn kwn nih! haha

Masz Sidek said...

hahahaha... macam2 jer keyword tu... ;p

Nyue said...

hahahahah...mcm2 la....mesti borink2 sgt2 kan...hehehehee

dyabunga said...

hahahha..mengadungkan isteri kawan.. buruk btl perangai..

Yana Libra said...

tak tahan tu keyword tu...hehe :P

bestnye dapat buka ngan mak~~~

izan mama mia said...

heheh..mcm2 kan..

aReLaN said...

hahahah...macam2 orang search kan.

p/s : menetap sorang diri je kat nogori.lahir kat melaka, membesar di terengganu & family menetap di perak

ieda said...

ahahha macam2 yg mereka cari nie ;)

are_lin@yu said...

hahaha ada jugak camtu erk..hihihi

Dieyna said...

ntah apa diorang ni cari hehe

Sally Yatiey said...

Selamat berpuasa :D

Masha Meisters said...

apadahhhhhh! search la mengandungkan isteri sendiri ke.....hamparak!

wan nurul hezrina said...

beshnyer alik kampung ker cik kak?huhu jeles!

putryteya said...

ooww . yang tu maksud dia orang search kat blog kita la..

nak try tengok la hihihi . :P

UmmiSyarni said...

tah ape dia nak cari sebenarnya.huhu...

nn lylyn said...

slmr bpuasa ^^

Wanieys said...

kihkih kelakar pulak mengandung isteri kawan..achaner tu hikhik

p/s: sis cer try teka umo wani berapa haha

jaakechik said...

jaa pon suka check keywords..hehe..kdg nak tergelak pon ade. mcm2 yg diorang search and sesat ke blog jer..haha

Cendol said...

ape pulak tu mengandungkan isteri kawan?hahaha kelakaauuu

Arina Shamsul said...

hihihi..macam2 keywords jumpa ye dear..hihi..

tak plan nak buka apa lagi ni,baru nak turun dapur ni..hhihihi

Hanif Idrus said...

Hari ini berbuka kat kedai ajer,

N.Aima K said...

hari ni berbuka menu simple je huhuhuhu

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. memacam keyword dorg cari eh ^^

selamat berpuasa kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina