Ada masalah ke dengan Blog saya???

 
Tadi dapat msj dari Cik na.....

Cik na kata die tak boleh masuk blog saya...huuu...Why why why......( ala2 lagu najwa...)..
Cik na kata keluar warning. dia tulis blog aku ada detect malware, dia mention kat situ shoutcamp.com.
Alamak ape tu...Huuu...aku ni buta cikit pasal hal2 begini...Semua orang tak leh masuk blog aku ke???

Help help help....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

22 comments:

Chic Na said...

yayyy dah boleh masuk dah. semalam & tgh hari td mmg xdpt masuk, keluar warning tu. :)

lelamaisara said...

Boleh ea cik na..tak da lagi ea warning tu ...ape tu..huuu saye tak tau le...

ape pon tq la cik na prihatin ye kamu...sy hargai...:)

Sayang kamu cik na....

Cik Nur said...

ok..boleh dah..kekadang mmg akan keluar mcm tu, nur pun xtahu kenapa...huhuhu

sekarang ni akak dah lega kan..sebab blog dah pulih seperti biasa.. :)

@ deqla manjew said...

mmg ada kuar warning tp kena kelik kat "proceed anyway" br lps masok blog awk..so sy pun komen la! hihi

lelamaisara said...

Huuuu...yeke...isk..ape benda alah la tu ek...Cibok je..hahhaha

tak ape2 ke ek...Nak kena wat ape2 ke?? Wisau la jugak..walaupon blog saya tak lawa tp saya sayang blog saye..hihihi..:)

mamavogue said...

cute mama,
kadang2 bole masuk tapi xnampak entry.. byk kali mamavogue xdpt view entry yg dipost..huhu

lelamaisara said...

alahai..yeke mamavouge...huuu sadis nye kumendengarnye...apakah harus ku buat dengan ini blog???

Masha Meisters said...

yeaka?
huhu....
huwaaa!!!!!
kecianyer....

Cik Aini Lavender's said...

tp kan mmg kekadang bl masuk blog tp x nmpk entry..jenuh cari =p
ha..tp ni dh ok dah,like2 :)

Aine Ainun said...

ala...Ok je...
blogspot mmg slalu mcmtu, suka buat suspend..
sy penah kena gak tau Lela=))

Dieyna said...

guna mozilla bru leh masuk blog ni... klu tak, malware detect....huhu

9n0L4 said...

okey je ni. tak pernah kuar cmtu selama BW ke sini. tapi kuar page tanpe entri nye, pernah. byk kali jugak. ;)

Kazman / Sue said...

sekarang ni pun kuar warning tu... tapi saya masuk jee... klik je kat "process anyway"... settle... mungkin setting blog ni kot... cuba check balik....

Ros said...

Assalamualaikum lelamaisara,

Betoi kata Kazman tu...kak Ros pun buat macam tu la jugak baru boleh masuk kat sini....

lelamaisara said...

setting ke...ape yek yg nak di ubah tu..huuuu

~Sweet Honesty~ said...

dari smlm try masuk xdpt2..baru hari ne ok..tpi terjah sajork ne walaupun dia bgi warning ade virusss..(^_^)

norhidana said...

mmg penah jd mcm tu gk time ber BW blog kwn2.... tp blog akak ni lum penah lg rasanyer

Karukord Jagau's said...

Mmg x leh masuk sejak kemarin....ari ni baru dpt masuk hureeeeyyy.......!

Miss BaNu said...

sekarang nih dh boleh masuk dah yeay... ^_^
so jgn risau2 lagi yer

Arina Shamsul said...

saya masuk takde keluar warning pun dear :) ok je :)

Chic Na said...

aa dah ok dah. cik na xpernah lg jumpa mcm tu, tu yg rasa pelik sbb byk kali kan try. nak proceed takut lak sbb dia kat malware kan. huhu..

sayang lela & alesya jgk. :)

@ deqla manjew said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina