Alesya & Kek

'
 
Hai...sebenarnya mood nak buat n3 agak merundum cikit la...huu...mata mengantuk aje dan letih,mungkin kurang tidur la... Tiap2 malam melayankan Alesya yang sibuk buat itu dan ini...Kalau kita tidur habis dikacaunye...nape la Alesya mama ni selalu tidur lewat ek..kalu pon die tidur awal pasti die akan bangun seawal subuh..Huu...layan je la mama ni kan..:)

Ni nak cerita pasal Alesya lagi..budak kecik ni ada hobi baru...apa die tu...Alesya sekarang suka sangat kek...hari2 kalu boleh nak kek...Die akan mintak kat papa nak B Day to u papa...nak b day to u...                ( kek la tu..)..Tak belikan kecian plak..tp idak la hari2 papa belikan..kadang tu buatkan la die kek...selalu tu buat kek batik je..heee senang dan cepat...
Meh layan pic Alesya ngan kek...


Sekali sekala bawak gak makan kek secret recipe..:)


Syok tengok  budak kecik ni makan kek..


Selalu belikan kek comel ni je..tak membazir..seringgit pon dah dapat..

Yang ini masa b day Alesya  tahun lepas..

Yang ini masa b day Atok Abah..Alesya pon nak menyibok gak..

Ni pulak kek bday mama..Alesya yg potong dulu..huuu

Yang ini b day abag Danish..die jugak paling sibok...hee

Masa Bday papa..

Ni masa bb lagi
B day Mak cu Ana..:)


Dulu masa mengandung teringin benar nak makan kek secret recipe,tapi tak dapat coz mase tu Alesya dah lahir seawal 35 minggu...

 






Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

14 comments:

Ayuni said...

cedapnye....

norhidana said...

heheheh.... mcm2 kek alesya dh potong yek... dr besar sampai kecik

are_lin@yu said...

alesya suka mkn kek erk?meh sini acik bg kek ..hehe

Yana Libra said...

wah...aleesya suka sangat dengan kek ye?? hehe~~

mungkin ada kaitan mengidam masa ngandung kot kan?

dyabunga said...

setiap bb aleesya ada..hehe..memang suka kek ye

~Sweet Honesty~ said...

wahh..kalo dibiar mahu obesiti alesya...hihihi

ieedaz @ mama_isha said...

macam aksi dgn kek tu! baju minnie tu same dgn ank kite lah.. :p

9n0L4 said...

hihi. nak jugak bday to u. comel je. ;)

Cik Nur said...

wah..waktu baby pun alesya dah pandai nak potong kek...cayalah..!

Chic Na said...

wah.. boleh geng ngn cik na lah. five alesya! hehe.. :)

Ros said...

Assalamualaikum,

Nanti besar mesti jadi taukeh kek nih he.he.he....

Aine Ainun said...

patutla suka kek=)))

kekecik pon da biase potong kek...

Liza Razak said...

suka betul alesya ni dengan kek yer :)

mzhany said...

huhu menyelerakan kek ni semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina