FW: Rasa hati

----- Original Message -----
From:lelamaisara84@yahoo.com
To:lelamaisara84.norlela@blogger.com
Subject:Rasa hati


Rase hati itu kadang2 benar kan...
Dua hari ini aku kurang sehat...selsema teruk jugak...tekak perit yg amat..nk mc tapi aku baru aje bercuti tempoh hari..niat dhati mau bercuti awal buln depan jd gagahkn juga la untuk bekerja..keciankn...bukan apa kadang ada yang bmasam muka bila kita bercuti ni...:-)
Semalam sabtu aku bkerja separuh hari...pergi kerja dari rumah mertua jadi agak jauh juga dalam satu jam perjalanan gitu..
Macam biasa sebelum perjalanan balik dari kerja aku akan call hubby dulu. hubby akn bergurau minta belikan jajan atau ape2 ole2,tp kali ini lain la..sepatah kita cakap sepatah la jawapnye...
Hmmm hati rasa tak sedap tapi biarkan aje la...
Mase drive balik masih boleh menyanyi2 lagi..:)
Sampai rumah aku tgok rumah senyap aje,dalam hati mungkin alesya tidur...
Belum pon sempat bagi salam nampak hb keluar dukung alesya..hubby buat muka sedih..tgok muka adik kata hubby aku....laaaa...terkejut tengok muka anak aku.. Rase nak menangis je rase. ..bergenang dah air mata ni..dahi alesya benjol besar,hidung die melecet masih ada kesan darah...atas bibir dia luka...ya Allah nape anak aku ni.. Badan2 alesya jugak banyak kesan calar dan luka ...hati tuhan aje yang tahu...Hubby mula bercerita dari A sampai z.....
Nak tau ape yang terjadi sebenarnya ????
Nanti aku story kat korang tunggu...


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

alahai..sedihnya tgk alesya.. nape jd cmtu? kene dera ke?? ke jatuh dari tangga?? alahaii.. sian alesya..'(

Reena said...

Ya Allah!! Mesti luruh hati bila tengok anak jadi macam gitu. Semoga Alesya cepat sembuh ;'( Sabar k dear.

Karukord Jagau's said...

alololoooo knp tuu...?

Masha Meisters said...

knape gan baby Alesya kak?
huhu...kesianyer dye

9n0L4 said...

nape? nursery punye keje ke?

Arina Shamsul said...

masaALLAH ..kesian..sedihnya tengok.saya pun turut merasa apa yang kamu rasa dear..

bersabar ya..

saya sudah tidak sabar menunggu cerita seterusnya...

Cik Nur said...

YaALLAH...mesti sakit alesya tu..!
mcm mana boleh jadi macam tu kak..?

cepatlah sambung cerita ni....sabar ye..!

P/s: sori lambat BW..tadi lepas telan ubat selsema...terus pengsannn..!hohohoho

Chic Na said...

macam teruk je tu. muka dia mcm sedih. kesian alesya..

inazamri said...

Ya Allah.akak turut simpati ape yg menimpa kat anak.

are_lin@yu said...

alahai kesian tgk alesya..msti sakit tu..

Mrs | Mr. AniK said...

comel...
i pollow.. :)

Aine Ainun said...

Alaaaaa....kenapa...

acik pun sedih tgk alisha...

Moga cepat sembuh la ya...pastu free nanti update tau...

Karukord Jagau's said...

dah baik ke blom tu...?

ieda said...

ya allahh kenapa nie dikk
dia jatuh .. ??
x sabar nak tahu cerita ..
huhuhu deabr dah akk nie

@ deqla manjew said...

ya Allah..camne leh jadi cam tu? citer la..x sabar nk tau...hope ank cpt sembuh ya!

Norzie hany said...

Ya Allah,kenapa jadi macam ni...tak sabar nak tahu cerita.Siannya huaaaa...

Norzie hany said...

Ya Allah,kenapa jadi macam ni...tak sabar nak tahu cerita.Siannya huaaaa...

Miss BaNu said...

knp jadi gitu kesiannya...

Si Matatajam said...

Ya Allah awat tu.. Kesiannya...

ieedaz @ mama_isha said...

kenapa jadi gitu..? sedih tgk aleesya dlm keadaan mcm tu..

Cik Aini Lavender's said...

Ya Allah kesiannya alesya..kenapa tu lela,jatuh ke?

sabar ye Lela,mmg sebagai ibu luluh hati tgk mcm tu kan..
smoga alesya cpt sembuh n active seperti biasa balik =p

LYAfrina said...

alahai..mcm mana leh jd g2 yer ...
apa2 ponlya doakan moga alesya cpt2 sembuh... kesiannya dia..msti sakit tu...

** erm... post entri ni melalui email ke?? mcmana yer caranya?

aimaniman said...

ala kesiannya.. kena cakar kucing ke lepas tu terjatuh... alahai, tentu mamanya risau gila...

kayyana said...

alamak.. ape citer di sebalik cerita ni.. nk kene search ni..harus. ksian die.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina