Nak mandi kolam papa!!!





1,2,3 Lompat....
Berulang2 kali Alesya buat aksi ini...Macam pandai2 je berenang...

Minggu lepas kami sekeluarga bercuti ke Kuala Lumpur...Pergi Kuala Lumpur mestila pergi rumah abang Danish...Satu2 nya sepupu Alesya tu....

Dekat rumah Danish,Alesya asyik la nak mandi kolam..haaa..papa la jadi mangsa melayan dia...Layan pic ini ye...
 
 
Abang Danish nak naik pelampong...Alesya ye ye tak nak...Bertuah betul!!

Kocak2 air sampai jadi Buih kata Alesya..heeee

Pandai nye Cha berenang..:0

Jalan2 dalam air...

Alesya yang tak mau naik....Hah sudah...sampai kecut la kamu berendam di kolam mandi tu...Papa la yang penat..hehhehe...

Bagus kan kalau pandai berenang...mama tak pandai berenang..Huuu...:)
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

20 comments:

Cik Nur said...

wahh..sukenyer alesya main air....
lepas ni kompom dia ajak mama dia join lak.hihih

Yana Libra said...

bestnye main air..hehe~

Karukord Jagau's said...

Kalau berendam dlm kolam ni...jgn kan bebudak...saya pun sukaa :)

izan mama mia said...

bestnyer berendam dalam kolam yer..tambah lagi..cuaca panas sekarang ni..

Ros said...

Assalamualaikum,

Amboi sukanya Alesya kat dalam air tu sampai tak mau naik....he.he.he..

Chic Na said...

alesya tak takut air. bolehla ajar dia berenang time kecik2 ni. mama tak pandai berenang takpe, berendam je sambil layan alesya. :)

Cik Aini Lavender's said...

xpe2...biar alesya belajar berenang dl,bila dh pandai br ajar mama lak =p

haish
td ai tercari2 mn la entry mama "nk mandi kolam papa" sbb bl buka kosong je..

~Sweet Honesty~ said...

lompat si katak lompatt... lompat la tinggi2.. comey btl aleesyaaa...

ieda said...

oh rumah sepupu aleesya ada kolam renang ye .. hurmm macma nie tiap2 minggu leh jalan2 mandi kolam ;))

Salmiza said...

kids dgn air mmg x blh dipisahkan...
Comel....:-)

mamaNoriz said...

klu layan anak mandi ni, samapi malam pun diorang tak kisah kan...hihi

salam kenal :)

Aine Ainun said...

hehe, bebudak mmg cmtu,kalo da dpt air xnk naik...
seronoknyqa alesya....=))

thanks lela jenguk blog saya..
saya mmg xdpt nk update n BW skrg..
tak ble tgk laptop lama2, nak termuntah..
trimester pertama ni agak mncabar jugak, but kena kuat...demi menjadi Umi=)))

BlueiceButterfly said...

~ala comelnya..hehe
best main :)

Si Matatajam said...

Bestnya kalau kat umah ada kolam renang

Azian Elias said...

serronoknya bebudk kalau apat main kolamm..

Azian Elias said...

serronoknya bebudk kalau apat main kolamm..

@ deqla manjew said...

kite pun x pndai berenang laaa.. :)

9n0L4 said...

huhu. sgt comel. hntr la die ke kelas renang. nnt boleh ajar ibu. ;)

Acik Erna said...

budak2 memang suka sangat kalau dapat berendam..

dyabunga said...

dia pandai berenang bila ada pelampung..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina