Selamat Hari Ibu

 
 
Selamat hari ibu!!
Bagi aku hari2 pon hari Ibu.,sebab ibu adalah orang yang  sangat istimewa...lagi terasa ibu sangat istemewa bila aku sendiri pon dah bergelar ibu...

Nak gembirakan hati ibu tak payah tunggu hari ibu kan..hari2 pon boleh gembirakan dia..:)
Love my mum....
Ibu yang melahirkan kita satu je dalam dunia,jadi hargailah mereka selagi hayat mereka masih ada...
Semoga mak diberi kesihatan yang baik dan dirahmati oleh Allah..amin...

 My mum dengan sebahagian anak2nya...:)

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

22 comments:

~Sweet Honesty~ said...

selamat hari ibu cute mama.. waahhh.. templete baru..header baru..(^_^)

Chic Na said...

selamat hari ibu jgk utk mama alesya. semoga jd ibu mithali. :)

Cik Nur said...

selamat hari ibu juga buat mama cute.

nur setuju,bagi nur hari2 adalah hari ibu.

Masha Meisters said...

syukur~ masih ada ibu...makkkk! hee

maslin said...

selamat ari ibu wat mama cute... semoga dpt mendidik alesya mjadi anak yg soleh di dunia mahupun di akhirat....

Dieyna said...

wah.. berwajah baru.. Hargai ibu kita.... ::)))

Cik Aini Lavender's said...

btul2,setuju sgt..
x pyh tggu hari ibu untuk celebrate hari ibu sbb ibu sgt istimewa kan..

selamat hari ibu tuk cute mama jugak =p

lelamaisara said...

Tq sweety...
Saje gatai2 tukar...huu

lelamaisara said...

Tq cik na...

lelamaisara said...

Mekash nur.

lelamaisara said...

Alhamdulillah...masha aku dah jadi mak ko bile ag? Heee

lelamaisara said...

Terima kasih maslin

lelamaisara said...

:) dieyna wajah je baru org tetap sama...

lelamaisara said...

Terima kasih cik ai....

Arina Shamsul said...

selamat hari ibu dear :)

Aine Ainun said...

selamat hari Ibu lela, everyday....=))

alamak, da berubah wajah///
sangat comel gambar aliesya atas nun...

edit sendiri ke??
mmg chantek..=))

ABU said...

Selmt hari ibu, semoga ibu ibu semua tabah menlayan karenah anak2..

dyabunga said...

slmt hari ibu kak..:D

Tihara said...

haah, hari2 boleh je gembirakan hati ibu esp hari jadi dia :)

are_lin@yu said...

comelnya pengnatin..hehe
selamat hari ibu ;-)

Miss BaNu said...

selamat hari ibu yer..

9n0L4 said...

serba oren tuuuuuuu. match matching. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina