Mandi Manda lagi!!




 
Kita mandi manda lagi...Huuu kali ini dekat air terjun pulak.....Ni masa kat KL ari tu...Picnic dengan family kat air terjun kemensah.( Teratak Angah Kemensah).
Tempat ni dekat je dengan rumah Danish sepupu Alesya tu..
 

 Dengan My Alesya...


 Alesya and Danish..(Mandi kat air terjun Alesya takut cikit,die statik aje duduk kat situ..Heee)

 Men buih sabun jugak..:)

 BBQ sekali..huu..seronok..( Hasil akak ipar dan keluarga nya,Aku sekeluarga bawak tangan kosong ja...Haaa...boleh gitu,Mekasih Mak long Alesya,best sangat masa tu)


 Lamb

 Kerang...
Ada ayam ,sosej semua tapi tak ambil gambar...huuu.:) Layan aje la ek...
 
 
p/s : Blog aku dah ok tak?? mekasih eh kawan2 semua,komen2 korang sangat aku hargai,terutama buat Cik na..Love semua...Muaaaaaahhh....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

14 comments:

~Sweet Honesty~ said...

lamb?? wahhh..sedap2.. blog cute mama dah ok..xde dah warning2..

@e_da said...

best kan.. nanti kita buat lagi k...

dyabunga said...

sedap nya dya tgk..hihi

Cik Nur said...

sedapnyerrr kerang bakar..!

seronokkan mandi manda.. :)

blog mama cute dah ok.. :)

Chic Na said...

wah bestnya berbbq kat waterfall. alesya ni mmg suka air ek.
dh ok blog mama alesya ni. :)

Arina Shamsul said...

wah bestnya...:)

Lynn said...

wah..best best...jeles u..hihi

ieedaz @ mama_isha said...

hi salam kenal.. bestnye tgk mknan tu..:p

9n0L4 said...

wawawawawa. kerang bakar. lame tak makan. ;)

norhidana said...

kalu berpiknik mandi mandi gitu mmg best ada bt bbq kan... sbb kalu dh mandi2 tu mcm lapo je...

maslin said...

bestyer sis...kiter dah lm x berpicnic...raseyer last g air terjun bln 5 thn lps..

ejulz said...

seronok dia dpt main air.. hehe

mizzmiaizzati said...

dah lamanyee tak pi air tejunnn....

Aine Ainun said...

ada BBQ bestnya...
mst seghonok sgtkan..=)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina