Yana Samsudin - Aku Pasrah




Terjumpa Video ni kat Youtube...

First time aku dengar Yana nyanyi , Yana nyanyi lagu ni la...Masa tu kat sekolah...
Berkumpol semua kat meja die dengar die nyanyi..
heee..Layan...




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

14 comments:

Abang Karu said...

sedap juga suara dia :)

Si Matatajam said...

M suka gak dengaq suara dia.. Manja....

dieyna said...

dia mmg pnyanyi b4 jd plakon n pngarah.. hehe suke dia

Chic Na said...

ooo dia mmg penyanyi ek sebelum ni. br tau. :)

9n0L4 said...

ape lagi, buatlah reunion sekolah. jumpe yana. hehe. ;)

Liyana Anuar said...

untunglah dapat tgk free show..hehe~~ :p

Miss Syahbanu said...

bestnyer ada kawan yg jadi Artis..pernah x tegur yana kat fb ke twitter ker?

lelamaisara said...

Malu la miss banu nak tegur die ..die dah popular kan....

Unknown said...

Wahhh... seronoknya kawan jadi artis. Hehehe... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ada kwn artis...fofular gak tu yana samsudin...hehehe best la kan...

norhidana said...

kt opis ni ada yg kene block... tak dpt tgk video nyer huhuhui

Unknown said...

dye ni mmg penyanyi seblm jd pelakon...kalo x slp lah, lagu filem sampai hujung nyawa lakonan yusry dan erra tu dye yg nyanyi...rasanya la...sory kalo slh info...hihihi

lelamaisara said...

Betul la tu deqla...tak salh pon...huhu

Nurul Says said...

patutlah ms kena interview wartawan melodi haritu..dia mcm x puas hati bila org kritik dia x boleh nyanyi.. she cn sings lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina