Yana Samsudin - Aku Pasrah




Terjumpa Video ni kat Youtube...

First time aku dengar Yana nyanyi , Yana nyanyi lagu ni la...Masa tu kat sekolah...
Berkumpol semua kat meja die dengar die nyanyi..
heee..Layan...




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

14 comments:

Karukord Jagau's said...

sedap juga suara dia :)

Si Matatajam said...

M suka gak dengaq suara dia.. Manja....

Dieyna said...

dia mmg pnyanyi b4 jd plakon n pngarah.. hehe suke dia

Chic Na said...

ooo dia mmg penyanyi ek sebelum ni. br tau. :)

9n0L4 said...

ape lagi, buatlah reunion sekolah. jumpe yana. hehe. ;)

Yana Libra said...

untunglah dapat tgk free show..hehe~~ :p

Miss BaNu said...

bestnyer ada kawan yg jadi Artis..pernah x tegur yana kat fb ke twitter ker?

lelamaisara said...

Malu la miss banu nak tegur die ..die dah popular kan....

Reena said...

Wahhh... seronoknya kawan jadi artis. Hehehe... :)

Wanieys said...

wah ada kwn artis...fofular gak tu yana samsudin...hehehe best la kan...

norhidana said...

kt opis ni ada yg kene block... tak dpt tgk video nyer huhuhui

@ deqla manjew said...

dye ni mmg penyanyi seblm jd pelakon...kalo x slp lah, lagu filem sampai hujung nyawa lakonan yusry dan erra tu dye yg nyanyi...rasanya la...sory kalo slh info...hihihi

lelamaisara said...

Betul la tu deqla...tak salh pon...huhu

N.Aima K said...

patutlah ms kena interview wartawan melodi haritu..dia mcm x puas hati bila org kritik dia x boleh nyanyi.. she cn sings lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina