" 1st Giveaway by jaakechik corner "

 
Hai2...hari ni dengan besar hati nye nak join segmen ni...
Tengok ramai dah join segmen ni...kan kan...
Harus la saya nak menjoinkan diri jugak..:)
 
Ok sape yang belum join jom la kite join sekali...
 
Syarat2 penyertaan nye mudah saje..
 
syarat :

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak HEADER atau banner dan linkkan ke entry ini
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di bawah entry ini okeh. 
 
 kak jaa punya 
Siapa nak join klik baner ok..
 
Tiga tempat menarik Ditempat saya..
 
Tentulah di Batu Bahat Johor..
Sape pernah pergi Batu Pahat,Angkat Tangan cepat..heee
Sebenarnye banyak tempat yang menarik di Batu Pahat...
Kat sini saya senaraikan tiga tempat menarik seperti dalam syarat2 penyertaan GA ni..

1. PASAR KARAT  BATU PAHAT

 
 
 
Sapa pernah pergi pasar karat,kenapa pasar karat?
Sebabnye kat pasar ni hanya jual barang2 terpakai sahaja...
Memang rambang mata tau dibuatnye,macam2 barang ada kat situ..harganye murah pulak tu...
Barang yang berjenama pon banyak,tapi kena pandai pilih dan cepat...
Kalau pergi pasar ni memang rami orang...
Kalau pergi Batu pahat jangan lupe singgah sini tau...


2.KEDAI KRAFTANGAN AYER HITAM JOHOR
 
 

Haaa... sape pernah pergi sini...
Kedai2 ni popular tau,kalau nak beli barang2 perkahwinan harus pergi sini..
Barang2 seramik, kraftangan, bunga2 hiasan pon banyak...Eh ada lagi,anak patung comei pon banyak kat sini
Kalau tak percaya pergi la...
Ia terletak dekat dengan plaza tol kluang..

3.WET WORLD BATU PAHAT
 


Sape suke men air?
Haaa...harus la pergi kat Wet World ni...Seronok woo...
Bukan anak2 je yang seronok tau....
Tak yah cakap banyak la...kalu anda tak percya pergi la terjah Wet World tu...hehehe

Okey itu saja nak tag  Adik sayang ;,Kawan Sayang,Cik Ai sayang


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

32 comments:

Deqla manjew said...

good luck.. deqla pun join jugak..hihi..

cendol said...

oww..tak pnah pegi lagi batu pahat..bnyk jugak rupenye tmpt best kat sne..

Wanieys said...

gud luck kak..menariknyer tempat2 tu bila la nk sampai hihihi

Si Matatajam said...

Oooo baru tau pasai pasar karat tu. Best la tmpt yg mama senaraikan ni... Teringin plak nak p sana...

Yumida said...

gdluck ye sis...byk tmpt2 menarik di johor kan sis...rs nk mandi manda je kt wet world tu

Nazayiena said...

Good luck...

Miss BaNu said...

good luck yer..

~Sweet Honesty~ said...

last sweety pegi batu pahat tahun 2005..huhu.. tpi xpenah smpai cni tau..selamat bersegmen yea..

Chic Na said...

oh cik na dulu tinggal pontian. slalu g batu pahat. mmg rindu nak melawat tempat kelahiran cik na tu. ;)

Nyue said...

gudluck......semoga berjaya :)

LYAfrina said...

gudluck dear.. lya x pnh smpai johor lg..msa kecik2 dulu pnh la pegi..dh bsr ni..x pnh jejak

Yana Libra said...

suka survey barang kawin kat ayer hitam..hehe~

dyabunga said...

first time dya dgr pasar karat..huhuhu

jaakechik said...

tengkiu for join dear! jaa suka entry kamu nie. very nice. siap gmabr dan info... :D hope kamu btuah nanti...

Masz Sidek said...

good luck... :)

Rohani Hashim said...

pernah dgr jugak pasal pasar karat ni,tapi tak pernah pergi lagi...mmbe ckp mmg besh beli brg kt sini murah murah...

N.Aima K said...

all the best..mcm nak join tp godek gmbr dl ;)

izan mama mia said...

menarik laa pasar karat tuu...nanti bolehlah buat entry..tk pernah pergi pasar cam tu..

Deq's Qienz said...

gud luck mama..

Deq's Qienz said...

gud luck mama..

nn lylyn said...

rajin nye =) goodluck kak

aReLaN said...

selamat ber'GA' all the best ye.

Cik Nur said...

semoga berjaya..! nur xsempat lagi nak join2 ni..huhuhu

Arina Shamsul said...

semua pun tak pernah pegi..huhuhu

gud luck dear..

Reena said...

Baru tahu dekat BP ada pasar karat :)

Good luck dear!

Masha Meisters said...

bawak aku berjalan sane sekali la....hahahaha

Solehah Shamsuddin said...

goodluck dear.

Masha Meisters said...

pasar karat i xpenah pegi pon...walaupon dekat...haha

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan sila alert ya!

jaakechik said...

salam dear. untuk header tu sponsor mintak bagi details ini :

Tajuk Header :
Warna Tulisan :
Nak letak additional ayat ke : *sertakan sekali warna*
Font : *kalau nak sila bg link font atau bg nama font dan katmana nak download font tu*
Gambar/Doodle : *kalau ada sila bg link*
Width header :
Height header:


sila inbox di fb jaa okehh...

jaakechik said...

salam dear. untuk header tu sponsor mintak bagi details ini :

Tajuk Header :
Warna Tulisan :
Nak letak additional ayat ke : *sertakan sekali warna*
Font : *kalau nak sila bg link font atau bg nama font dan katmana nak download font tu*
Gambar/Doodle : *kalau ada sila bg link*
Width header :
Height header:


sila inbox di fb jaa okehh...

wan nurul hezrina said...

nurul suka g ayer hitam2..beli tikar buluh..mcm2 adakan?syok bilalah bleh g lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina