Jom pergi sekolah..

 
 
 
Hai...selamat pagi...minggu ni agak busy cikit la...
Maklumla dah akhir bulan,jadi banyak kerja nak di siapkan...
Agak tension juga la..huuuu..
Nak buat entry blog pun tak da idea sebenarnye...
Tak buat entry karang ada yang mencari2 pula...hahahah...
Ada ke?? perasan saje... hehe
Eh,ramai tak tahu pasal karat eh,
Izan mama mia minta aku buat entry pasal pasar karat...
InsyaAllah nanti aku kumpul storynye dulu eh...:)
Ape pon layan pic Alesya dulu eh...

 
 Alesya dah g sekolah ke??

Alesya kecil lagi la...saje je ikut mak ngah die pergi taska..
Kata mak ngah die Alesya dah pandai bawa diri dah kat sekolah...
Tu yang aku nak sebenarnye..Tak mau la die terperuk aje kat rumah sampai nanti takut kat orang kan..
Payah nanti nak bawak kemana2..betui tak??

 
Umur die setahun lebih  Mak ngah die dah mula bawak pergi taska..

 
 Orang lain belajar die g men kerusi pulak..hehehe..
Masa ni die kecil lagi....
 
 
 Yipeeeee....seronoknye men........:)
 
Mujur Mak ngah die cikgu kat situ,kalu tak mesti aku risau..heeee...
 
 
p/s : Ingat nak g jom heboh, boleh la jumpe Yana L  
       Tapi macam tak dapat la...huuu kenduri kendara banyak oooooo....
 
 
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

31 comments:

Wanieys said...

amboi aleesya kecik2 lg dh ke taska...bagus2 dh pandai bw diri...comel jer tgk dia galas beg tu hihihi

Nazayiena said...

Comelnya Alesya nak pegi sklh....

are_lin@yu said...

comelnya alesya geram ayu tengok,,dah nk g sekolah ya..hehe

Cik Nur said...

wah..syoknya alesya ke sekolah..
senanglah ada yg tolong tengok2kan aleysa kan..
kalau tak risau gak

Chic Na said...

tecik2 pun da g skolah ye. rajin anak cute mama ni. ;)

dyabunga said...

ingtkan aleesya dh pergi sekolah

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang penuh dgn pic bby yang gilaaa comelll XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

izan mama mia said...

hajat nk htr mia g taska gak tapi mama mia xreti bw keta...camno???...anak kalau terperuk kat rumah saja mmg penakut...kan...

akan ku tunggu entry itu..heheheh

Si Matatajam said...

Bestnya dia.. P sekolah yek... Blajaq apa tu...

ieedaz @ mama_isha said...

eeeeeee tomeinye alesya g sekolah!!

cendol said...

waahh pandai alesya ni..mesti nanti besar pndai berdikari

N.Aima K said...

comelnye alesya!!

Cik Penguin_Solehah said...

alahai,comelnya =)

Reena said...

Bagusnya kecik-kecik dah beri pendedahan bersekolah. Lepas ni pergi sekolah dah tak takut lagik :)

Misya Mialen said...

makin besar alesya.;) cpt2 bsr;)

Yumida said...

laaa..comeinye..gegirl baik g skolah

~Sweet Honesty~ said...

nnt dn cukup umo bleh la htr alessya g skola..xla die tekejut nnt ngn suasana baru..

ieda said...

alahai comelnya
elok sgt kita sek kan mereka waktu ini kan .. tanamkan minat dia ;)

Aine Ainun said...

Alesya makin comel..\bagus p taska, berdikari=))))

Lela, maaf ye, lama x jenguk..
keadaan x mengizinkan utk saya update blog...

saya sihat...
x tau bila nak update blog, mood sgt2 malas...=))

fly kiss utk alesya.....=)

~~oOpEt~~ said...

comelnya :D dh g sekolah.. makin comel :)

9n0L4 said...

kecik kecik dah gi sekolah ye. nnt mesti cepat pandai ni. ;)

Yana Libra said...

hehe..rugi tak leh datang jom heboh~~ :P

saya dah pergi semalam..sesak kak~

Deqla manjew said...

amboii sukanya alesya pegi sekolah yer...blajar rajin2 yer...

Miss BaNu said...

comelnya alesya...wah kecik2 dh biasakan die ngan taska ek..bagus3x...

LYAfrina said...

msti aleesya suka ni.. nnti blh htr cpt2 ke skolah

jaakechik said...

comel tocan alesya. hehe. btw, jaa pon nak tau gak sbnarnya apa tu pasar karat? hehe. macam best jer. brg2 still lawa lagi, maybe rege mmg murah kan?

Deq's Qienz said...

ala shomelnya dia..

Hafiz Sapli said...

comelnya, single agy ka??heheh

Masha Meisters said...

hehe...boleh gak nak hantar anak buah aku ni kak....kekekeke

Solehah Shamsuddin said...

comeynye Alesya.mcm muke chinese lak ble tgk

wan nurul hezrina said...

masti pandai belajar esok2nie..merahnie ngah nak carikkan dia pre school taun depan.fening gak banyak pilihan.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina