Cute mama pon dah dapat jugak.....

 

 
Syok wooo.... Baner ku dah siap....
Cute sangat...sesuai ngan blog ku..hehehe...
Terima kasih Mama Arina

Ni semua hasil tangan beliau...
Kenal tak??

Eh ada lagi ke yang tak kenal beliau ke.
Beliau merupakan pengasas group kesayangan hamba..
 
Group ape...
 
Tentulah Group Segar Follower
Masih tak tau...eeeee..nak kena ni...
G la terjah Group ni...Pasti kamu tak menyesal punye....
 
 Taaaa raaa...
Ni dia Baner hasil tangan Mama Arina
 


 
 Cute kan...:) Yang penting ada pic my Baby tu..hehehe...

Psss Header blog Cute mama pon Mama Arina yang buat...Sangat memuaskan ..Terima kasih Mama..




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

33 comments:

Arina Shamsul said...

hahaha..ko ni dear..ingat semua kenal ke mama arina tu..takdenya..yang kenal pun GSF je,haha.

terima kasih lalink :) muah!

bila tengok kamu suka saya lagi suka :)

Dieyna said...

tahniah... akak pun dah dapat.. jadi pelapor pertama lagi tu... hehe

mama aryan said...

cutenyer baner tu..tp mama aryan nih, x masuk pun dlm group gsf tu..

Masz Sidek said...

tahniah.. memang comel banner yg di buat mama arina... :)

Deqla manjew said...

cute mama punye mmg comel secute anak dan mamanya..terbaikk mama arina ni kan....

Wanieys said...

wah kak dh ada banner...cute jer....mama arina mmg baik n best hihi

Nyue said...

so cute...tahniah mama :)

Mrs Velentine said...

cantik

izan mama mia said...

err..mmg comel banner tu...rasanya dh komen ker tak komen lg entry nie..err..komen jer lah..hihihi

ieedaz @ mama_isha said...

wah bestnyer...mama nk jugak! :)
lelamaisara: mama isha tak pandai makeup sgt la, biase2 ajer pun..hiks :p

Si Matatajam said...

Mmg cute sgt. Mama Arina mmg best la...

Yumida said...

laaa..so cute nye! ade si kecik kasi banner tu kelihatan mahal..hehe

Lynn said...

Amboi..suka bangat ye..bestkan kalau ada org yang kreatif dan baik hati yang tolong buatkan banner..saya memang tak reti la...huhu..tangan kayu..hehehehe

Masha Meisters said...

ala...aku pon dah dapatla...hahaha

cendol said...

whoaaaa best nye udah dpt jugak yeee..tak sabo nk dpt jugak.. hehe

wan nurul hezrina said...

mmg terbaiklah hasilnya...besh2 tak sabar nak tunggu turn nie=)

Chic Na said...

wahh sukanya dia. tgk semua org dpt jeles la pulak. ;)

are_lin@yu said...

wahh memang sangat cute lah..tahniah dear ;-)

Deq's Qienz said...

wahhh terbaekkk la..tahniah sis :)

cendol said...

dah tempek dah banner cute mama kat belog cendol hihi

LYAfrina said...

comel & kiuttt la

Yana Libra said...

comel~~~~~~ hehe :)

ieda said...

cantik dik
akk nak jugaaaaaaaaaaa ;)

dikk yg ada di dlm setiap pic dlm post akk tu dinamakan watermark ;)

Jendela Hati said...

mmg cute... seronok tgk...

Rohani Hashim said...

A'ah cantik ;)

N.Aima K said...

saya lg yang belum join ni..saya tengah fikir nak letak gmbr apa hmm...

aReLaN said...

hohohoh..pengasa GSF memang terbaik la

ERYZA said...

cute la banner tu. Jeles lak plak...hehehe

Cinta Misteri said...

wahhhhh sedikit jeles dihati...nmpknya begitu gigih mama Arina. ni yg nak pi provok mama cepat2 nieeee...

tapi apakan daya, sedikit busy, kasi mama settlekan kawan2 yg lain dulu
weeeeeeeeeeeee comel!!

9n0L4 said...

wawawawa. cantiknye banner die. ade gmbr alesya lagi. :)

saffiya_aleesya @ echa said...

comeii laa banner tu..yang penting pink mesti saya suka

Miss BaNu said...

tahniah..cantik banner tuh..

Reena said...

Memang comel banner tu :) Sesuai sangat dengan blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina