segmen : The reason why Bersama Hafiziqin

 
Hai...selamat petang..
Lepas lunch hour tadi ada sorang budak comey merengek2 mintak saye join segmen ni...heeee
Die kate kalu oarang len tag ko tak join pon tak pe, tapi disebabkan die yang tag aku kena join jugak hahaha..boleh gitu...
 
 Budak comey tu tak lain tak bukan Cik Misi kite tu..Ahli GSF mesti kenal die kan..

Jom la join sekali...kate Cik Misi kite mesti menyokong,mensupport,memberi,menbantu,dan segala men yang berkaitan lah kepada sahabat kite Hafiziqin ni.hehehe...Okey  lah  setuju...Heee..
Sebenarnye tak kenal lagi dengan Hafiziqin ni, so Selamat berkenalan Sahabat..:) Saye join Segmen kamu...
 
 
Segmen : The Reason Why Bersama Hafiziqin 
 
 Klik Baner untuk join..:)

SYARAT2 PERYERTAAN
  • Kamoo kamoo dan kamoo boleh pilih nak follow atau tidak blog eqin
  • Buat satu entry bertajuk:Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin
  • Entry ni mestlah berkaitan mengapa kamu berblogging.Serlahkan daya kreatif kamu!(poems,lagu and what so ever!!)
  • Copy and link kan banner segmen ni dalam entry kamu
  • Done taip-taip entry,post kan link ENTRY kamu di kotak komen segmen ni okay.=)
  • Tag at least 3 of your friend and make sure dia tahu.
  • Selamat bersegmen sampai lebam.yooooo

 Mengapa saya berblogging :-

1.Saya boleh dapat banyak ilmu
2.Saya boleh dapat ramai kawan
3.Saya boleh berkongsi cerita
4.Yang paling penting saya boleh hilangkan boring dengan berblogging ni...heee betui tak?

Okey cukup la kut...

Tag 3 orang rakan..
1.Sahabat mama
2.Sahabat mama 
3.Sahabat mama jugak.

  



Kamu kamu kamu join jangan tak join ini segmen...:)

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

26 comments:

Cik Penguin_Solehah said...

rajin dia join^^.. Btw,blogging memang syok .. #hehe,alhamdulilah,tak sangka dpt msk majalah =)

Yana Libra said...

selamat bersegmen..hehe~

Kesuma Angsana said...

insyaallah ada masa join juga

Miss BaNu said...

wahhh selamat bersegmen yer..

Deqla manjew said...

oh! nama deqla tertera utk menyahut cabaran segmen ini..haha..insyaallah yer kalo berksmptn... thanks...:)

Miss BaNu said...

wahhh selamat bersegmen yer..

hafiziqin said...

terima kasih join!

salam perkenalan.=)

~Sweet Honesty~ said...

kejamnya kenapa tak tag sweetyy..hikhikk... btw.. slmt bersegmen la dear larling..(^_^)

ieedaz @ mama_isha said...

semoga berjaya~

Chic Na said...

tq dear tag cik na. Insyaallah ada masa cik na join k. :)

Masha Meisters said...

haha...pandai la ko mama...kihkihkih

Reena said...

Good luck dear :)

N.Aima K said...

selamat berbelog ;)

ieda said...

rajin nyee joint ;)
gud luck yedik;)

LYAfrina said...

gud luck dear

LYAfrina said...

selamat bsegmen

Masha Meisters said...

eh! mama jangan cakap dengan sape2 tau pasal aku td...haha

Si Matatajam said...

Enjoy the segment dear... Blogging mmg best Kalau kita Punya teman yang setia menyokong minat kita di dunia blog ni...

aReLaN said...

selamat bersegmen ye!!!

Yumida said...

slmt bersegmen..sy pn de join sm :)

Deq's Qienz said...

selamat bersegmen mama :)

Wanieys said...

selamat bersegmen :))

fadh leyanie said...

semoga sukses.berblogging bnyak faedahnya :P

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

Solehah Shamsuddin said...

selamat bersegmen ye.hehe

9n0L4 said...

skali batal segmen ni. huhu. ponek den menaip cite. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina