Segmen : jom tingkatkan follower anda dengan mendadak bersama Izatti

 
 
Hai...Harini nak join segmen yang di tag oleh member aku yang sedang bersedih tu...Sapa lagi kalu tak Cik misi kite tu si Masha, 
Jangan sedih2 lagi tau...Senyum cikit..:) 


SEGMEN: JOM TINGKATKAN FOLLOWER ANDA DENGAN MENDADAK BERSAMA IZATTI
http://1.bp.blogspot.com/-lf5DUCzhdpo/T8omms9CblI/AAAAAAAAAkA/oFRoKHgQW60/s320/Banner+Segmen.jpg

Syarat-syarat penyertaan :-
WAJIB buat satu entri yang bertajuk  " Segmen :
Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati"
WAJIB Letak banner dia atas.Linkkan bersama dengan link entri ini.
WAJIB follow blog Izzati.
WAJIB tinggalkan link entri segmen korang pada bahagian komen post ini sekali dengan blog ID korang untuk mengelakkan penipuan. Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu
 
 Nak Tag : 

norhidana, masz sidek dan dya bunga

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

20 comments:

Wanieys said...

selamat bersegmen dear :)

Deq's Qienz said...

gud luck dear :)

Deqla manjew said...

amboi masha tu mesti tag best fren dye ni..hihi..selmt bersegmen..

Masha Meisters said...

siapa kau?????

haha...segmen je la...kiki

Yumida said...

slmt bersegmen sis..moga misi itu tercapai...

dyabunga said...

slmt bersegmen..kalau sempat dya join juga ye..hihi

Solehah Shamsuddin said...

selamat bersegmen ye :)

Cik Aini Lavender's said...

wahh..gud luck n selamat bersegmen ye Lela :)

etuza said...

selamat bersegman ya mama ..moga meriah .

Miss BaNu said...

slmt bersegmen yerr sy pon dh join segmnen ni gak

Masz Sidek said...

thankz tag sy...
insya-Allah nanti sy join... =)

Dieyna said...

selamat bersegmen

izan mama mia said...

slmt bersegmen sis..moga misi itu tercapai...

Chic Na said...

rajinnya bersegmen.

kalo masha sedih lela tlg pujukkan. :)

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah dari segmen yang sama. done follow

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Che Rosliza Che mat said...

join jugak..

ATIQAH said...

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

womahimia said...

hi, dari segmen yang sama. Done follow. Jom ke sini,
http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

follow here..

9n0L4 said...

dtg bw dari segmen yg same. hehehe. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina