Maaf ye

Maaf ye sampai ke hari ini masih tak dapat blogwalking lagi...terutama pd geng2 group segar yang di sayangi...ada pencalonan baru eh...Insyaallah nanti saya terjah...

Sekarang ni tengah bcuti,sekolah cuti saya pon nak cuti jugak....heheeee...
Baru lepas buat sambutan besday alesya...akak bertunag pula,kawan baik naik pelamin...jadi jadual padat laaa...heee.. Konon2nya jadi org penting la...semua mjlis kena ada....

Korang semua dah tau satu rahsia ye dari masha...hehehe....bukan tak nak bagitau ye Dya....saje wat surprise...hehehe

Masha tu nakal tau..heeee tapi die baik...puji die cikit...jangan kembang ea masha....kitaorang selalu same2 walaupon kitaorang berlainan bidang,masha tu cik misi kita ni kerani capok je....huuuuu...kalau ada banyak keje masha selalu jadi peneman...baik kan die...eh terpuji lagi....heee

Tak sangka kami boleh same2 dalam GSF ni...mekasih mama Arina terima kami dalam group ni ...sayang mama.....Mama Arina ni pon baik hati tau..semua ahli group pasti sedia maklum kan...:-)
Hari ni tengah baik hati,tu yang puji orang aje...hahaaa. Okey la,nak layan Alesya men ball dulu ..babai.....:-)


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

31 comments:

Yumida said...

hp best day utk alesya..sronok nye jumpe kwn yg baik hati...musim cuti skolah mmg padat ngn program yg dh direncanakan...

Masha Meisters said...

saye maafkan awak!!! cepat balik keje bnyak nak cite ni..hihi

alamak dah kembang semangkuk ni..kihkihkih

Wanieys said...

hepy besday alesya....
padat sunggu aktiviti cutemama...
wani ahli baru GSF boleh la kita kenal lebih rapat lg kan hihihi

Yana Libra said...

hehe..bestla ada member kamceng kat tempat keje ngan alam maya ni...hehe~ :p

etuza said...

tak apa utamakan dahulu yg di hadapan..ya.selamat hari lahir ya untuk neysa

Deq's Qienz said...

hapii besday alesya..smg menjadi ank yg solehah..wahh sibuknya mama bercuti ek..

Cik Nur said...

Nur kembali... :)

selamat ulangtahun kelahiran alesya..!

Dieyna said...

uruskan yg penting dulu... hehe happy belated besday alesya... alesya.. sebut dua kli takut aunty lupe nama kamu hikhik

@ deqla manjew said...

yg kat sebelah tu masya ahli GSF jugak kan...hihihi...kalo x terjah dye pun xpe, boleh terjah live jew ngan dye..hahaha...

Ayuni said...

xpe, just take your time....

ieedaz @ mama_isha said...

epy besday alesya...nanti updatela pasal besday ni lagi tau! nak tgk pic comel alesya!!

Chic Na said...

bestnya... kat luar pun rapat, kat dlm blog pun rapat. untung korang ye. :)

LYAfrina said...

wah..meriahnyer celebrate..cantik sgt banner tu...

xpe..utamakan mana y pting dulu yer...

** lya calon baru GSF

dyabunga said...

seronoknya ada geng dlm dunia maya ni..hehe..jeles lah plak..haha..

Arina Shamsul said...

ala...alesya dia dah dua tahun rupanya..happy birthday alesya sayangggg..muah..

terima kasih pujian tu dear..kan ku cuba kawal kekembangan oni..muahaha.

takpe..its ok..take ur time..

take care dear :)

Misya Mialen said...

Happy belated befday utk aleya. Moga jd anak y berguna :-). Never mind cute mama.:-) take ur time

~Sweet Honesty~ said...

nakal ek masya tu? awass dia.. hihi.. hepy belated bday juga tuk alesya yea..

Aine Ainun said...

takpe2.../
pastu free update laju2...hihi

norhidana said...

bestnyer dpt potong kek....

Cik Penguin_Solehah said...

hb besday alesya.. Hehe,sentiasa menunggu akak=)

izan mama mia said...

heppy besday alesya...comel

9n0L4 said...

take ur time ye. masha dh rindu tu. hehe.

Cinta Misteri said...

Wah padatnya schedule. CiM ahli GSF yg baru. Hrp beri tunjuk ajar

Si Matatajam said...

Ala tomey2... hepi besday syg...

mizzmiaizzati said...

best pulak tengk akak wat party besday tu..sy pun dok kira2 nak wat ke taknak utk anak setahun nti..

Lynn said...

hepy besday alesya...

org yang baik..kita akan sentiasa igt dia kan..?hehe

Masz Sidek said...

happy birthday alesya...

best nye lama cuti... :)

Sally Yatiey said...

Happy birthday buat Alesya :D hehe

Nyue said...

Hepi besday aleysa :)

Nyue ahli baru GSF..salam blogwalking

@e_da said...

cha cha mana pic besday mak ong nak tengok.. hihih

Reena said...

Seronoknya bercuti :) Take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina