Surprise from Cik Na

 
 
Surprise ape yang cik na buat ek...
Nak tau tak??
 
kira dulu ek..heee
 
1..
 
 
...
 
2..
 
 
...
 
3..........
 
Taaaa raaa...
 
Ni die coklat untuk Alesya dari Cik Na...
Cantik sangat coklat ni...Saya suka saya suka...Heee..mama die pulak lebih2 ek...
 
 Tengah kira ada bape coklat tu..heee( sorry pic blur2 la...)

 Ni mulut die tengah bising nyanyi bday too u..b day too u...hee

  Yang ini tak tau la ape yang die pk...heee

Terima Kasih Cik na ye...
Semalam masa bawak balik umah nyanyikan B day too u kat Alesya,terjerit2 die suke sangat...heee
Tapi bila mama bagi coklat tu die tak nak...Aik, nape pulak...selalu die bukan men suke lagi kalau dapat coklat..
Ye ye die tak nak...Tak nak tak nak...alahai kesian Cik Na ,dah jauh2 die bagi tak nak pulak....
Alesya diam je tgok coklat tu...sambil geleng2...
 
" Cha yak la mama..."
Laaa.....patut la tak nak tengah memerot upenye...kih kih kih....

Lepas dah selesaikan hajat kehulur kelhilir die bawak coklat tu...Bising mulutnye nyanyi2...
Beria die makan coklat tu.....
Jangan risau Cik Na Alesya Sukeeeeeeeeeeee...Thanks tau...
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

33 comments:

Dieyna said...

bestnyer alesya.. dpt coklat....

~Sweet Honesty~ said...

wahh..cik naa mmg kretip deco2 ceklet neyh..hihi.. sukee la alesya yea..(^_____^)

Yana Libra said...

wah..bestnye alesya dapat coklat comel..hehe :)

by pos ke? tak cair?

Nyue said...

wahhh best nye dapat coklatt :)

Cik Aini Lavender's said...

wah...bestnya alesya
anti jeles la dekat alesya sbb dpt coklat dr cikna..
xkira..xkira..nk jgak :)

nti besday anti nk mintak dr cikna jgk lah =p

@ deqla manjew said...

baiknye hati cik na kan.... nk jugaklah..tp kena tggu tahun dpn la cam tu...hihi

Hasrina said...

gambar last tu : urm semua comel tak sanggup nak makan..hehe

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

alahai.. comel je alesya ngan coklatnya.. hehe
mang cantik, sayang nak makan...

Misya Mialen said...

Untungnya dpt coklat dr chic na;) sy dah pernah bli. sedap tau;)

are_lin@yu said...

beznya alesya dapat coklat..acik ayu nak sikit blh..hehe

Norzie hany said...

Cantiknya coklat dari cik na untuk Alesya.

wan nurul hezrina said...

wahhh nyam nyam.nak sati alisya...ala blehla=)

Acik Erna said...

happy bierthday..sukanya birthday girl comel tu dapat hadiah coklat..

Azian Elias said...

epi besday.. suka nya dia.

norhidana said...

waaaaaaa bestnyer... hehehe gelak2 je baca aksi alesya ngn coklat tu

Wanieys said...

alesya dpt coklat best la....hehe

9n0L4 said...

wawawa. dpt surprise chic na ye. bestlah alesya. ;)

dyabunga said...

seronoknya..chic na buat suprise utk aleesya..:D

Sally Yatiey said...

Bestnya dapat coklat. hehe :D Happy birthday buat Alesya :D

Chic Na said...

waaaa.. malunyaaaa. hikhik..
nasib baik tau, cik na br je nak majuk ngn alesya td.
syoknya alesya suka cik na buat tu. tu last minute punye idea je.
tq mama alesya sbb sudi order ngn cik na. :)

Aine Ainun said...

wah....suprise....
bukan alisya je, kalo saya pun dapat sure nk lompat2...=)))
hihksss

etuza said...

happy nampak si adik dapat coklat ya..

izan mama mia said...

bestnyer aleesya dapat kek comel dr cik na yer...

Reena said...

Seronoknya Alesya dapat coklat, aunty mintak sikit, boleh? :)

Yumida said...

beznya alesya dpt coklat dri chic na
follower ke 128

Arina Shamsul said...

alhamdulillah..rezeki dan kelebihan yang diberikan ALLAH,CIKNA kongsi bersama :)

murah rezeki cikna :)

Miss BaNu said...

wah dpt coklat..nak sikittt hehehe

are_lin@yu said...

tgu entry baru dear..hehe..ayu singgah dear..ahli bru gsf..hehe

CikMai said...

alaa seronoknya tgk si comel yg happy dpt cekelat...

A said...

wah . comel :D

Chic Na said...

laa sian mama alesya. cik na pun langsung lupa haritu nak masukkan free gift sbb kalut sket haritu byk nk kurier. sorry tau. next time dpt double free gift. :)

Cinta Misteri said...

Comel la cekelat Chik Na. Lg comel bila d tangan Alesya

nini said...

sedapnyer coklatttt....=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina