Bila lagi???



Bila belum kawin orang akan tanye bila  lagi nak kawin?

Bila dah kawin orang akan tanye bila lagi  nak dapat anak?

Bila dah dapat anak orang akan tanye bila  lagi nak tambah lagi?


Huu...bukan tak teringin nak tambah lagi,tentu saje aku teringin..Tengok orang ada bb lagi la rase tu membuak2..Rindu betul nak lalui saat tu lagi...Dapat bayangkan tak ada nyawa dalam perut kite,bile dah semakin besar die bergerak2..Tak dapat aku nak terangkan dengan kata2 keindahan saat tu...Sangat indah......Belum ada rezeki lagi....Papa pon kata ,tak ape la..nanti dulu...Huuu...Yelah....


Pagi tadi gi jalani Ujian Pap Smear,harap2 ok la resultnye...:)

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

17 comments:

~Sweet Honesty~ said...

org ne tak abis2 dgn persoalan..semua tu kn dah ditentukan..kalo ada,mknanya rezeki..(^_^)

Lynn said...

Haah...kadang2 tak tau nak jawab ape..hehehe

mamavogue said...

memang best mase pregnant :)
teringin gak..hihi
*berangan!!

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

begitulah kan... soalan takkan sunyi dari kita...

LYAfrina said...

hehe itulah.. setuju sgt.. semua nya x puas hati kan.. sama lah.. bkn xnak tmbah..tp xde rezeki, nk buat camner kan

Chic Na said...

serba salah kan dibuatnya. dah lumrah manusia suka bertanya. :)

Yana Libra said...

biasalah orang..tu je la modal yang ada..hehe~

mzhany said...

mcm hany la, haishhh dh trlalu byk soklan bila nk dpt kan...nk buat cmner dah takde rezeki lagi, tipu la kata tak rasa apa apa kan, tapi takkan la nak tunjuk. dlm hati mmg membuak2 nak baby ni, nak merasa jugak mabuk2 mengandung, mengidam, eiii syokkknyerrr

9n0L4 said...

soalan² manusia ni takkan abis sampai mati. huhu.

Arina Shamsul said...

kita sama dear :) sll dapat soalan yang sama :)

pedulikan lah mereka2 tu,selagi bermulut bercap je mereka tu,kalau dah bosan nanti diam la tu,

nak tahu ke dear napa dorang tanya soalan tu?sebab mereka takde topik lain dah nak mulakan cerita..hihohi

Cik Nur said...

biasalah kak sy yg blum kawin ni pun dah xlarat nk hadap soalan mcm ni..

skrang ni, bila di tanya, sy cuma cakap, tolong doakan.. :)

ok kan.. :)

Aine Ainun said...

Sampai X de prasaan nk jawab lela...kdg2 org mcm x fhm ketentuan DIA..

kalo boleh nk bli je ank kt kedai..tp xble...

Kalo ble nk ckp dgn org yg x fham,
"tau x bile kite nk mati..?
Tp x trgamak nk ckap..

saffiya_aleesya @ echa said...

harap2 ada rezeki awak untuk tambah anak lagi pasni..apa pun salam kenal n terima kasih yer sbb sudi singgah n follow blog saya..ni kira buat kunjungan balas la ni..

p/s: yes saya berjaya jadi follower awak yang ke-60 huhuhuhu

lelamaisara said...

Tu la AA....sabar je la kan.....

maslin said...

byk2 bsabar kak...insyaallah der rezeki tuk akk... tp lg sedih klu org sekeliling asyik btny bl nak dpt bby...kwin dh lame...huhu...tuelh yg sy alamiyer....

Masha Meisters said...

biler nak bagi alesya adik? xkan nak saing aku kot....kikiki

Cik Aini said...

betul2..
x abis2 ngan persoalan..
kalo stakat soalan bila nk kawin tu..dh mangli dah ai dangar.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina