Rezeki hari ini...

 
Pagi tadi dah nak sampai tempat kerja dapat col dari my boss..
 
" lela kau dah ambil makcik Manisah tak...???" Laa.. sudah...aku lupa nak singgah umah patient ni...Semalam suami die mintak tolong aku bawak kan die untuk pergi buat rawatan Haemodialisis...
Patah balik la aku...My boss tolong punch card kan untuk aku hari ini..
Sorry makcik saye lupe...Heee...dah tua la kot...Mudah lupe...tak patut je ek...
 
Hari ini murah rezeki ada patient belanja makan..Belanja makan KFC tu...Mungkin berkat tolong tumpangkan patient pagi tadi..hehehhe..

Aku bawak balik makan dengan Alesya ...Rezeki ni aku kongsikan dengan anak aku sowang tu..Makan sedap sowang2 tak makan dengan si kecik tu tak best pulak rasenye,lagi pon waktu lunch memang aku balik rumah, jadi aku bawak la balik sekali..

Tengok la budak momot  tu makan ...sedap je...


Ape pon semoga pesakit2 disini diredhai Allah,moga mereka tabah menghadapi ujian Allah ini...
Doa aku juga moga aku sekeluarga dijauhi dari penyakit kronik ini..Amin...

 


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

13 comments:

Cik Nur said...

Amin...!
sedapnyer alesya mamam...!

9n0L4 said...

waaaaa. lame dah tak makan kepsi.

etuza said...

Sesekali jalan2 cari makan , bagus jg ya..terapi jg..

Karukord Jagau's said...

alhamdulillah....murah rezki...

~Sweet Honesty~ said...

alisya mkn tu hengat..hihi..

maslin said...

berselera yer alisya.... acik, nak cikit blh??

Chic Na said...

Alhamdulillah. rezeki hari jumaat kan. :)

lelamaisara said...

Amin...sedap acik kate cha

lelamaisara said...

Jempot2

lelamaisara said...

Terapi jugak...selalu jalan2 cari mkn. .

Acik Erna said...

amboi..sedapnya tengok budak comel tu makan

Masha Meisters said...

memg momot pun budak kecik ni makan.....ei

Cik Aini said...

sodapnyaaaaa..
tetiba bl nengok nih tingin nk mkn kepsi gak..tggu blk kg nti br best mkn ngan ank buah ai si Icha tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina